Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling
Alle varer bestilles via hjemmesiden meloni.dk.
Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl.
Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

Betaling
Med leveringen følger en faktura med betalingsfrist på 8 dage for skoler og institutioner. Private kunder skal betale med kreditkort i forbindelse med bestilling.

Levering og leveringsomkostninger
Ordrer ekspederes hurtigst muligt. Alle varer sendes med GLS og sendes hurtigst muligt. Du kan som regel regne med, at lagervarer vil være fremme 2-7 dage efter din bestilling. Længere leveringstid kan forekomme i spidsbelastningsperioder. Du kan altid annullere ordrer der endnu ikke er faktureret. Kontakt kundeservice@meloni.dk.
Porto og ekspedition afhænger af ordrens omfang. Beløbet fremgår af ordren inden endelig bestilling. 

Leveringsområde
meloni.dk leverer kun i Danmark. Der leveres ikke til Færøerne og Grønland.

Reklamationsret
Medmindre andet er aftalt, har du 2 års reklamationsret på varer købt hos meloni.dk. 2 års-perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte kundeservice på kundeservice@meloni.dk inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Med kundeservice aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Returnering af varer (Fortrydelsesret)
Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret af de varer, som du køber på meloni.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres til dig. Varen skal være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv porto. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved leveringen.

Digitale abonnementer
Digitale abonnementer fortsætter til de opsiges af kunden. Et abonnement kan opsiges inden 8 dage fra modtagelse af faktura.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
For at handle på meloni.dk skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Forlaget Meloni er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark Forlaget Meloni kan ikke garantere, at meloni.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Forlaget Meloni kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af meloni.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende pc’er og programmer.

Alder
Du skal være mindst 18 år for at købe varer på meloni.dk Ved bestilling af varer eller andre tilbud på meloni.dk. bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Lovvalg og værneting
Enhver tvist om handel på meloni.dk og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.